Werkwijze

Ik begeleid jou om meer te voelen, en vooral ook bewust te voelen, zodat je met dat gevoel ook iets kunt. Dat doe ik door te kijken naar jouw hele systeem en je ook op alle lagen van dat systeem te begeleiden:

Die laatste laag is eigenlijk de belangrijkste, want daarmee kunnen we ontdekken hoe de andere lagen op elkaar inwerken (of elkaar juist tegenwerken) en hoe we jouw probleem of vraag kunnen oplossen.

Zichtbaar en onzichtbaar

Het werken op meerdere lagen betekent dat een deel van de dingen die we samen doen heel duidelijk zichtbaar is: we praten, ik stel vragen, we doen oefeningen, etc. Maar een deel van wat we doen is ook onzichtbaar. Dat zijn de dingen we die we (of ik) doen op de lagen van je lichaam, je emoties en je hoger bewustzijn.

Hoewel je die dingen misschien niet zo goed kunt zien als je er vanaf een afstandje naar zou kijken, zijn ze vaak wél heel voelbaar. Je voelt dat je gemakkelijker bij je emoties komt, je voelt dat je de informatie krijgt waar je naar op zoek bent, je voelt dat de oude patronen worden opgelost en er ruimte komt voor nieuwe dingen, dat er ruimte komt voor JOU. Het mooie is, dat je dit vervolgens weer zichtbaar terugziet in je dagelijks leven: je gaat zichtbaar dingen anders doen, anders reageren, je weet beter wat je wilt en geeft dat ook aan aan anderen.

Wil je hier meer over weten? Kijk (binnenkort) het filmpje en/of lees verder op de inspiratiepagina!