Over mij

Hoi, ik ben Kim Klasens. Ik werk als coach in individuele sessies en als trainer van groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En als jij dat wilt, ook met jou!

Waarom?

Omdat ik veel (vooral jonge) mensen zoals jij om me heen zie, die eigenlijk maar half leven. Je bent de hele dag bezig met anderen, er voor anderen zijn, voor anderen zorgen, voldoen aan (niet bestaande) verwachtingen van anderen. Je vindt dat je alles anders zou moeten doen, beter zou moeten kunnen, anders zou moeten zijn. Je bent eigenlijk heel hard voor jezelf, maar je ziet het zelf ook nog eens als normaal! Daardoor werk je je vaak óf kapot, óf je komt juist niet tot het zetten van nieuwe stappen in je leven. Dat vind ik zo ontzettend zonde!

Ik wil dat je midden in het leven staat. Dat je voelt en weet en ziet wat jij kunt toevoegen aan de wereld om je heen. Vanuit wie jij bent en vanuit wat jij kunt. En dat je daarbij niet alleen je hoofd, maar ook de rest van jezelf serieus neemt en een plek geeft in je leven en je werk. Jij mag als compleet mens in de wereld staan en laten zien waarvoor je hier bent gekomen!

Een beetje meer over mij:

Ik ben altijd nieuwsgierig, sta open voor wat de wereld mij te leren en te brengen heeft. Na mijn studie heb ik mijn eigen advies van hierboven ter harte genomen. Mijn manier om wie ik ben en wat ik kan het beste in te zetten was om voor mezelf te beginnen, en dus (tadaaa): hier sta ik.

In mijn werk gebruik ik de ervaringen vanuit mijn eigen (niet altijd even vloeiend verlopende) leven en de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd:

Sociale psychologie

Ik heb een masterdiploma in Sociale Psychologie van de Universiteit Utrecht. Vanuit de sociale psychologie weet ik veel over hoe mensen met elkaar omgaan, hoe zij elkaar beïnvloeden en hoe zij door hun omgeving worden beïnvloed. Daarnaast kon ik tijdens mijn studie ervaring opdoen in het geven van trainingen aan jongeren en hun docenten over dingen als buitensluiting, diversiteit, pesten, etc.

Coachopleidingen

Via Healing Arts heb ik de opleiding gevolgd tot energetisch coach. Daarnaast heb de leergang Coaching voor Professionals van SchoolvoorCoaching succesvol afgerond, om ook meer mentale coach-instrumenten in te kunnen zetten als dat nodig is.
Sinds 2013 begeleid ik volwassenen en kinderen in individuele sessies en geef ik samen met mijn collega Gemma van der Krogt verschillende opleidingstrajecten onder de naam Gewoon Bewust.

In mijn ervaring is intuïtie een belangrijk gereedschap in het werken met mensen. Ik gebruik mijn intuïtie dan ook altijd en overal. Lees hier meer over bij ‘werkwijze’.

Stichting HeartNav

Naast mijn werk als coach en trainer, ben ik bestuurslid en coördinator van Stichting HeartNav: een platform vóór en dóór hooggevoelige jongeren. Vanuit deze stichting bieden we hooggevoelige jongeren in de leeftijd van 15 – 25 jaar heldere en positieve informatie, tips & tricks, ervaringen van andere jongeren en de mogelijkheid tot contact met een buddy. Benieuwd naar wat we doen? Kijk op de website van HeartNav!