Ik vond mijn stevigheid weer terug.
Jij ook?

De afgelopen dagen leefde ik maar half. Ik was volledig afhankelijk van hoe anderen zich voelden, voelde me daardoor steeds uit het lood geslagen of overspoeld. Ik was moe, maar ook als ik niks deed kon ik niet uitrusten. Ik laadde gewoon niet op, alsof ik wel stil lag te zijn, maar de stekker niet in het stopcontact zat om nieuwe energie toe te laten. Eigenlijk een beetje zoals deze boom..

Ik was bang(er dan normaal), voelde me onzeker. Ik wist niet wat ik met mezelf moest doen en steeds als ik een keuze moest maken, leek die keuze zo groot dat ik hem nooooit van z’n leven zou kunnen maken of de taak volbrengen.

Ik was mijn anker kwijt
Tot ik vanochtend wakker werd en me realiseerde dat ik de hele afgelopen week eigenlijk geen verbinding had gevoeld met mijn lichaam, met de aarde, met mijn anker, met de stevige pilaar die ik normaal gesproken midden in mijzelf voel staan.

Hoe ik me weer stevig ging voelen
Dus ging ik aan het werk en ik maakte heel bewust weer even contact daarmee. Ik veranderde de energie in mijn huis zodat ook daar ruimte was voor de aarde en om mijn lichaam te voelen. En daar kwam het: mijn hele lichaam ging weer ‘aan’. Zo’n beetje als een computer die opstart voelde ik alle functies van mijn lichaam en de verbindingen met mijn lichaam weer opstarten en ‘online’ komen. Ik voelde me zwaarder worden én meteen ook weer veel zekerder. Opeens was ik weer zeker van mijzelf, zeker dat het allemaal wel goed komt, zeker dat ik de keuzes kan maken die voor mij passen op het moment dat die keuzes nodig zijn. Mijn agenda van de komende week leek opeens veel minder overweldigend en ik had weer zin om op te staan en de dag te beginnen.
Kortom: ik voelde mijn kracht weer, mijn veiligheid, mijn anker in de wereld.

Ik voelde me nu meer zoals deze enorme baas!

En jij?
Hoe vaak voel jij je overspoeld door de taken, de keuzes, of de tijd die voor je ligt?
Hoe vaak voel jij je onzeker of bang?
Voel je ook wel eens je eigen kracht?
Heb je wel eens ervaren hoe zwaar en stevig jij kunt zijn? Helemaal vanuit jezelf?

Wil je dit ook wel eens ervaren?
Je leert het o.a. in sessies bij mij of in de opleiding Gewoon Bewust.

Vind meer inspiratie!

Wie is mijn beste raadgever?

april 13th, 2017|0 Comments

Ik vond mijn stevigheid terug. Jij ook?

januari 18th, 2017|0 Comments

Mijn Gewone Bewuste leven

januari 17th, 2017|0 Comments