Coaching voor volwassenen

Herken je jezelf hierin?
Je hebt werk, vrienden, wellicht een lief. Je leeft voor de buitenwereld een ‘normaal’ leven. Alleen voel je je helemaal niet zo normaal.

Je voelt je bijvoorbeeld vaak bang of onzeker. Je hebt het idee dat iedereen weet wat hij wil en wat hij aan het doen is, maar jij niet.

Of je zit de hele tijd maar in je hoofd, bent aan het malen en denken, zonder dat je eruit komt. Er moet toch meer zijn dan dat, maar je weet niet hoe je daar bij zou moeten komen.

Je zou je stevig willen voelen, zeker van jezelf. Je zou willen weten waar jij heen wilt, wat jij wilt doen, en het gevoel willen hebben dat jij die stappen ook kunt zetten. Dat jij je leven kunt bepalen.

Je zou meer willen voelen. Niet alleen de vervelende dingen, zoals verdriet en pijn, maar ook juist de blijdschap om kleine (of grote) dingen. Je zou eens willen genieten van een leuke avond met je vrienden, het nieuwe huis dat je hebt uitgezocht, of gewoon van even op de bank zitten. Zonder dat hoofd dat maar zit te malen over alle dingen er fout zijn of kunnen gaan en die jij allemaal anders had moeten doen.

Je wilt je nu eens écht anders voelen, beter voelen!

En dat kan ook! Jij kunt dat!
Je hebt misschien alleen een beetje hulp nodig om bij die stevige, relaxte, voelende jij te komen. Want dat die binnen in jou zit te wachten tot hij of zij ein-de-lijk naar buiten mag, daar ben ik van overtuigd.

Ik wil je daar graag bij helpen!

Kom gewoon eens langs voor een introductiesessie!

Je mag ook eerst even mailen of bellen om alvast kennis te maken.
Tijdens de introductiesessie kijken we samen wat er precies aan de hand is en wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Maak een afspraak!
“Dankje voor vanmiddag. Hoe precies weet ik nog niet, maar ik heb het gevoel dat ik er heel veel aan ga hebben. En ondanks de engigheid ben ik nu ook wel heel nieuwsgierig naar de reis. Ik kijk uit naar de volgende keer!”

Anne – na haar introductiesessie

Vervolgens kun je ervoor kiezen om volmondig JA! te zeggen

We spreken dan een aantal sessies af (een standaardtraject voor volwassenen is 5x).
In die 5 sessies maak je kennis met die stevige, relaxte, voelende jij en leer je hoe je die ook kunt voelen in je dagelijkse leven. Na afloop ben je minimaal een paar hele mooie ervaringen in jezelf rijker, maar ik vertrouw erop dat je erna ook op een andere manier in je eigen leven staat!

Wat doen we in een sessie?
Wat kost het?

Wil je een nog grotere verandering in je leven?

In de Basisopleiding Gewoon Bewust (die ik ook geef) werk je gedurende een aantal maanden samen aan je eigen processen. Doordat je het samen doet, durf je vaak sneller en dieper te gaan, en kun je gebruik maken van de ervaringen van anderen om meer te leren over hoe jij zelf dingen (anders) kunt doen. Het werken in een groep levert daarom vaak extra grote veranderingen op. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op de website van Gewoon Bewust!

Als je erover denkt om mee te doen met de Basisopleiding Gewoon Bewust, kun je altijd even contact met me opnemen. Ik beantwoord met liefde al je brandende vragen.

Bel of mail mij

Kim’s inspiratie

Wie is mijn beste raadgever?

Ik vond mijn stevigheid terug. Jij ook?

Mijn Gewone Bewuste leven