Coaching voor Kinderen

Het is naar om als ouder te zien dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Zeker als je niet weet wat er precies aan de hand is, of hoe je het kunt oplossen.

In de afgelopen jaren heb ik kinderen begeleid die dwars waren, of vaak bang, kinderen die zo ontzettend boos werden dat ze voor de ouders niet meer te bereiken waren, kinderen die (hoog)gevoelig zijn en kinderen die ‘gewoon niet zo lekker in hun vel’ zaten. Ik heb ouders begeleid van heel jonge kinderen die niet wilden slapen, niet alleen in hun kamer wilden zijn, of die lichamelijke klachten kregen door spanning.

In al deze situaties hadden de ouders van alles geprobeerd, maar het werkte gewoon niet, het probleem bleef. Daarom kwamen ze bij mij: door te kijken naar het hele systeem van het kind, kon ik ontdekken waar het probleem zat. Dat was soms in eerste instantie heel wat anders dan waar de ouders aan dachten, maar achteraf bleek het precies in het plaatje te kloppen. En nog veel belangrijker: doordat we de echte oorzaak ontdekten, konden we het probleem ook echt oplossen.

“Mijn dochter had vaak boze buien en we konden haar dan gewoon niet meer bereiken. Na één sessie met Kim en ondersteuning met druppels zijn de boze buien veel minder. Ze is minder vaak boos, blijft gewoon bereikbaar en wordt gemakkelijker rustig. We kunnen nu weer ontspannen en genieten van onze momenten samen.”

Leonie over Iris (5 jaar)

Waar zit jouw kind mee?

Heb je al van alles geprobeerd? Kun je er maar niet de vinger op leggen wat er nou precies aan de hand is? Wil je je kind geven wat het nodig heeft, maar weet je niet wat dat is?

Ik bied een speciaal traject aan voor kinderen. Dit korte traject bestaat uit een introductiesessie, waarin we kijken wat er precies aan de hand is, en 2 ‘werk’-sessies waarin we samen werken aan het oplossen van jullie vraag.

BEL OF MAIL MIJ

Als je niet zeker weet of jouw kind hulp nodig heeft of als je je afvraagt of je bij mij aan het goede adres bent, kun je gewoon even bellen, dan bespreken we je vragen en kijken we wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.

Ik werk met kinderen van 0 tot 18 jaar. Sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Utrecht, of bij jullie thuis (afhankelijk van de situatie).

Belangrijk voor ouders

Als je voor jouw kind bij mij komt, kan het heel goed zijn dat er ook veranderingen nodig blijken in het gezin of bij jullie als ouders. Het is belangrijk om daarvoor open te staan. Het grootste effect zit daar waar ook de ouders meedoen in de verandering.

“Arnout heeft veel baat bij de sessies die hij met jou heeft gedaan. Hij uit zich veel meer en is veel vrijer in alles wat hij doet en zegt.”

Annet over Arnout (11 jaar)

Kim’s inspiratie over kinderen

Ik vond mijn stevigheid terug. Jij ook?

januari 18th, 2017|0 Comments

(Hoog)gevoelige kinderen: Volg jij de ervaring van je kind?

november 23rd, 2016|0 Comments

(Hoog)gevoelige kinderen: Wat voelt mijn kind allemaal?

november 17th, 2016|0 Comments